Tekstweven op het TIK-festival

De dag begon rustig, maar we waren dan ook aanwezig op een evenement speciaal voor studenten; de Tikweek. Rond het middaguur waren de meeste (nieuwe) studenten op pad met hun groepje en hun leiders; hun papa’s en/of mama’s. De tekstwevers moesten het dit keer dus doen met grote groepen en geen individuele personen.
Er kwamen verrassende, maar ook typische studentikoze zinnen binnen wat waarschijnlijk een leuke draai aan het gedicht gaat geven. Zo kwamen er lekker platte zinnen over bier, seks en stappen, maar daarnaast waren er juist ook veel studenten die juist iets heel creatiefs wilde bedenken. Deze studenten uitten zich niet over een van deze onderwerpen, maar namen het grootser aan.
Over het algemeen waren de meeste studenten heel enthousiast over het concept en broedden daarom ook lang op een goede zin, waarna zij hun ‘cadeautje’, de keramische handreiking, in ontvangst kwamen nemen. Naast de nieuwe studenten, wilden de oudere studenten en menig verdwaalde voorbijganger ook wel een zin bedenken.
Samenvattend verkregen we een heleboel frisse, leuke en aparte zinnen en was het een gezellige geslaagde dag zo aan het begin van de TIK-week!

Met vriendelijke groet,
Melde Gilissen – Tekstwerver tijdens Tik-Festival

 

Dit bericht is geplaatst in 22 aug. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.