Teksten Roze Maandag 25 juli

Ook tijdens de Roze Maandag (25 juli 2011) werd het publiek verleid tot het bijdragen van een zin of gedachte. Roze maandag, traditiegetrouw de derde dag van de Tilburgse kermis, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bijzonder dagje uit voor gay en gay-minded volk. Zo’n 150 taaldraden belandden in de brievenbus van Tekstorgel ‘Madeleine’. Hieronder ter illustratie enkele willekeurig gekozen bijdragen. Deze en alle andere ingeleverde teksten maken kans om aan het einde van de rit te belanden in de gedichten, die op de T-shirts zullen worden geprint. Wil je ook een zin bijdragen? Kom dan naar het Tekstorgel op een van de volgende dagen: 22 augustus (TIK-week) of 28 augustus (Boeken rond het Paleis).

Bij ons in de straat heten ze allemaal buren.
Nicky & Weemke

Najdziwniejsze w tym miescie jest to źe wszyscy sig tak swietnie bavio.
(Deze stad begrijp ik niet… het is één en al kermis en lachende mensen).
R. Dierynowski, Polen

Ik drink alleen maar wijn als de dag eindigt met een G.
Ina van de Broek, Eindhoven

Alle dingen zonder einde zijn eeuwig… Of rond.
Adriaan

Breng me in verwarring.
Marjet Visser, Tilburg

Johny, la genta esta muy loca!
Stephanie Huillard Burnett, Canada

Als iedereen blijft fietsen kan ik auto blijven rijden.
Jan van Vugt, Geertruidenberg (fietsenmaker)

Ik spring, ik sprong, ik vloog en ik viel.
Melde & Ruby, Tilburg

Ja draak!
Petra & Esther

Boys are for kissing, sluts are for dissing.
And a friend is the person to talk to when the boy is kissing the slut
and you don’t know how to diss.
Moody Ossenblok, Heusden

Nu of nooit, graag of niet!
Myrle

Hip hop is hip, zo hip als hop. Hip hop, ik dans erop.
Sarah Hommerson

 

Dit bericht is geplaatst in teksten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.